2013 m. balandžio 8 d., pirmadienis

Nothing changed at all

Pirmadienis mokykloje kaip visada praėjo gan tragiškai. Tingėjimas, miego norėjimas bei minčių skrajojimas toli gražu nepadeda mokslam, bet toks tas gyvenimas. Kaip jums pirmadienis mokykloje?




Beveik galėčiau prasitarti, kad pas mus jaučiasi pirmieji pavasario pokyčiai! Atsibuvus lauke su Mairute, grįžau namo ir didžiają laiko dalį praleidau žaisdama su Alex. Jaučiuosi pasakodama visai tuščius dalykus, bet visgi viskas ko prašėt ir tebuvo tokie įrašai :)))) 


12 komentarų:

  1. labai smagus irasas! kaip senais gerais laikais!:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai fani irasai :))) dziaugiausi kad ir vel sukgryzai:)))pas mus stavange/norgej jau kaip 2savaites saulute sviecia:D

    AtsakytiPanaikinti
  3. ar siandien bus irasas?:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ar turi tavo drauge jorid ir kari bloga?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sveika:) Galėtum parašyti apie gyvenimą prieš Norvegiją t.y kodėl išvažiavai,po kiek laiko išmokai kalbą,ar greit susiradai (tikrų) draugų su kuriais visada gali leisti laiką,ar džiaugiesi išvažiavusi (kodėl taip/arba ne) ir kiek laiko jau ten esi ir ar planuoji likti :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. nerasyk kasdieniu tokiu irasu.matos kad tau paciai jie nepatinka.geriau reciau,bet apie ka nors,nes sitie pati supranti,nevyke.ir malalietku su tokiom nuomonem neklausyk.o Airingos irasu apie gyvenima ten,draugus ir panasiai jau pilna buvo,pasieskok

    AtsakytiPanaikinti
  7. Parasyk ta recepta...keksiukai su milka..

    AtsakytiPanaikinti
  8. O man nesvarbu apie ka rasai,man svarbiausia kuo dazniau!

    AtsakytiPanaikinti
  9. kokie yra norvegiški keiksmažodžiais? įdomu sužinot ;D

    AtsakytiPanaikinti
  10. Airinga, Airinga, ramiai! negalvok jokiu 'nerasysiu blogo, nes nieks jo neskaito', mes ji skaitom, tiesiog tu nerasai daug irasu, delto zmones daznai taip nesilanko. Manau tau reiketu paciai pradeti nuo saves. :) Esi ziauriai fainas zmogus, tikrai taip manau, nesvarbu, kad as taves visiskai nepazistu, nors norejau susipazint .:) tiesiog zinok kad mes ji skaitom, ir norim daznesniu tavo irasu. Tikiuosi, kad pasitaisysi, Airi. Esi nuostabi! Buckis! :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Labai laukiam naujų įrašų, nesustok, turi talentą! :)**

    AtsakytiPanaikinti
  12. Labai pasiilgom taves! <3 Padaryk koki irasa apie savo nauja darba. Papasakok kada pradedi, baigi, koks uzdarbis ir gal dar koki juokinga nutikima. Butu idomu paskaityti.

    AtsakytiPanaikinti