2013 m. balandžio 7 d., sekmadienis

Back to the time

Pats laikas sugrįžti į blogą, su kasdieninėmis nuotraukomis bei kasdieniniais pasakojimais, ar ne? Turbūt tikrai įgriso depresijos pilni įrašai, ir šiaip paistalionės, ar tiesioginis minčių dėstymas.

Grįžtant prie kasdieninių vaizdų, nieko ar ko nors veikimo, 07 dienos sekmadienis prasidėjo ankstyvu kėlimu ir važiavimu į darbą. Taip, prieš kiek laiko įsigijau darbą kuriame lankausi savaitgaliais, ir taip ne kiek vieną.

 Dirbu slidinėjimo centre gan nuobodų darbą. Sėdžiu ant kėdės kaip tikra bobutė visiškoje tyloje ir laukiu kada sustos kokia mašina susimokėti už mašinų aikštelę. Skamba visai lengvai ir linksmai, bet kad jūs žinotumėt kaip ten viršuje šalta ir nuobodu laukti vienai! Bet nieko, visgi po to atsilyginama?

Sekmadienis prasidėjo štai taip :

Nors ir ne visai pavasaris, ir žolytės nesimato, bet bent jau saulutė iš po kampo kyšo!
Šioje nuotraukoje matote tik kelių valandų orą per visą dieną. Nebūtų Norvegija, kaip oras keitėsi kas 10 min. 
Na, gana čia šnekėti apie orus, saules ar sniegus, eikime prie įdomesnių naujienų.

Iš tikro net neturiu ką daugiau parašyti šiandieną, bet pamačiau kad yra jums nematytų daiktų, vienas iš jų palaidinė/marškinukai trumpomis rankovėmis iš BIKBOK. Pirkti gan senokai, bet vistiek.
-300kr


Šiandienai pasakojimų užteks, bet laukite kasdieninių nesamonių kitą dieną, labanaktis


1 komentaras:

  1. Labai graži esi airinga!!!Rašyk į bloggą daugiau ,nes tavo bloggas geriausias iš tavo bendraamžiu.Tik klausimas koks čia fotikas,tas kur visada fotkiniesi?:)

    AtsakytiPanaikinti