2013 m. balandžio 5 d., penktadienis

Jaustis ir būti mylimai pačios savęs

Jei būtų sukurtos taisyklės, kaip privalo elgtis tikra moteris, net neabejoju taisyklėje #1 matytume būtent žodžius, kurie aiškintų kad visų pirma reikia rūpintis pačia savimi tiek viduje tiek išorėje. 
O kaip manote jūs? Ar ši taisyklė nėra persunki moterims/merginoms, kurios tikrai nepasitiki savimi, ir nesijaučia mylimos ar gražios?

Aš manau, kad merginų negalima skirstyti į grupes pasitikinčios savimi ar ne. Kiekviena mergina turi kad ir po visai mažytę dalelę ar bruožą kuris suteikia pasitikėjimo savimi ar išskirtinumo. 

Kitas atvejis, kaip pasitikėti savimi bei jaustis devintam danguj padeda artimieji, mylimasis ar draugai. Meilė, šiluma bei šilti žodeliai daugumą priverčia susimąstyti, panerti į gilią buseną ir pajausti, sučiupti kažką, ko dar ankščiau nebuvai atradusi, tai GROŽĮ savyje. 

Niekada nepakeisiu savo nuomonės, kad pasitikėjimas savyje, grožio įžvelgimas nėra nieko blogo, ir savęs prisižiūrėjimas tik didelis pliusas ypač merginoms. Mylėkit, ir būkit mylimos, panelės!




4 komentarai:

  1. blogas tapo neidomus, nuotraukos tos pacios, rasai kazkokias nesamones

    AtsakytiPanaikinti
  2. Blogas tikrai įdomus ir viskas su juo gerai. Galiu pasakyti, kad kuo tuoliau tuo labiau jis geresnis. Laukiu naujo įrašo :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Airinga, viskas yra labai gerai, tiesiog galetum siaip parasyt koki irasa, nebutinai apie Lietuva? koki paprasta, kasdieniska, su savo graziom foto. Laukiam. :))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man labai truksta paditikejimo savimi. O tokios paneles kaip TU ir Gabriele G. man jo ir suteikia, nes suprantu, kad nera ne graziu paneliu, o tik nesirupinancios savimi. Aciu, kad esat. O del blog'o tai man jis PERFECT. Tik daugiAu rasyt(kai laiko turi)ir nuotrauku nauju laukiu! Nuostabi esi, Airinga. Sekmes Tau!! :*

    AtsakytiPanaikinti