2013 m. kovo 2 d., šeštadienis

Not myself?

Trečiadienį vakare grįžusi į Norvegiją, iš tiesų nesigaudžiau kur esu ir kaip jaustis. Mokykloje diena buvo dar blogesnė nei įsivaizdavau. Bandydama šypsotis bei jaustis savimi viską dar labiau gadinau, ir iš mano lūpų retai pasklisdavo vienas ar kitas žodis.
Išsiblaškymas per pamokas nesibaigs dar geras dvi savaites, ir visa tai turbūt galima pavadinti depresija. Nemėgstu šito jausmo, bet mintys negali nukrypti kitur nuo Lietuvos ir žmonių. 
Vakar vakarą norėjau praleisti namie, bet net mama liepė išeiti prasiblaškyti ir vakarą praleidau su ''draugais'' ar pažįstamais, o kaip jum šis penktadienis?
Atsiprašau, kad įrašas gavosi visai depresuotas, bet net nežinau ką parašyti jei ne tai, kaip jaučiuosi pastaruoju metu, o blog'as ir skirtas minčių išliejimui?

10 komentarų:

  1. Čia tavo ask.fm? http://ask.fm/Airingu

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mano vardas Alex gyvenu norvegyjoj jau kaip 3metai man 18,man norvegyja tai kaip kalejimas,nors ir tevai sako kad cia geresni gyvenimas tai pati zinau,bet man cia grynas kalejimas ,dar vis nelabai priprantu nors jau gyvenu 3 metus cia,as kaip ir tu cia nepritinkamos,lietuvoj mano visi draugai,draugai toki kuriu neturiu cia,grystant i lietuva man
    prasideda naujas gyvenimas bet tik labai trumpai 2menesius arba 2-3savaites,bet kai vel reikia gryst tai buna vel labai sunku....zinau pati ta jausma....

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oj, laikykis Airingut. Mes - tavo skaitytojai su tavimi. Tikimes,kad greitai tau depresija praeis ir viskas vel bus gerai!. ;) Mylim!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Suprantu tavo skausmą ir draugų išsiilgimą. Bet tai nėra depresija, nes depresija yra psichologinė liga, kurią tenka gydyti vaistais ar psichoterapija. Aš pati sergu depresija apie pusę metų, tai manau, kad žinau. Tiesiog tu nepaaiškinamai išsiilgsti draugų, o depresija nėra išeitis viską pateisinti - nes depresija netrunka nuo vienos kelionės į Lietuvą iki kitos..

    AtsakytiPanaikinti
  5. "venner" .... ?

    AtsakytiPanaikinti
  6. oj kaip as tave suprantu :(( pati grizau is nerealiu 2savaiciu lietuvoj ir jau savaite kaip negaliu atsigaut budama sitam beprotnamy.. supras tik tik kurie ta patire kitiem atrodo kas cia tokio

    AtsakytiPanaikinti
  7. Airingute,juk viskas bus gerai.....Tu ta zinai....

    AtsakytiPanaikinti
  8. Turi instragram?

    AtsakytiPanaikinti