2013 m. kovo 7 d., ketvirtadienis

New in

Seniai norėjau parašyti šitą įrašą, bet kaip visada neprisiruošiau ir neatradau laiko tam.
'' New in'' įraše daiktai kurie nėra jums per daug matyti. Norėčiau parašyti kur kiekvienas daiktas pirktas, ir kokia jų kaina - bet niekaip neatsiminiau visų pilnai, tai šią idėja atmečiau. 
Kaip kurios daiktų nuotraukos buvo nevykę, taigi kitus rūbus išvysite kitą kartą.:)

Tik koreguodama nuotraukas pastebėjau, kad pastaruoju metu nusipirkau gan daug šviesių rūbų, ir kaip matote apačioje, tarp kelių rūbų laikosi šviesiai rožinė - ruda spalva. Ką manote jūs, ar patinka pastelinės spalvos, o gal geriau renkatės tamsius atspalvius?

Tamsius drabužius jau norisi mesti lauk, ir šokti į pavasariškus, šviesius kurie sukelia pavasariškesnę nuotaiką, ir primena kad artėja šiluma, bei vasara!
 Bet būdama Lietuvoje neatsispyriau nusipirkti ir kelerius tamsesnius drabužius, ir kelerius juodus bei pilkus džinsus/ kelnes, kur vienus iš jų matote nuotraukoje. Palaidinę pirkau '' Mango '' parduotuvėje vien dėl to, nes labai norėjau laisvo apdaro, ir jos labai smagi medžiaga!

Ar jau pasiruošėte vasaros šortų sezonų ir kojyčių demonstravimui? 
Aš labai myliu šortukus, ir atėjus pirmam pavasario mėnesiui, bei pasirodžius vasariniams drabužiams negalėjau praeiti pro juos nepalietus! Šortai man vienas iš smagiausių drabužių, kurių niekada nebus per daug! Labai nemėgstu pirkti džinsų ar kelnių, vien dėl visokių nepatogumų, neapsitempimų ir kitų būdingų dalykų, bet šortai niekada nepaveda manęs, ir beveik visada šauniai tinka!

Nors žinojau, kad man gana pirkti kaklo papuošalus, labai norėjau baltos spalvos papuošalo aplink kaklą, kuris derintūsi su pastelinėmis švelniomis spalvomis!

Na ir apačioj daiktai, kurie tarpusavį buvo nesuderinami ir neišėjo jų sudėti į viena '' College'' :) 




Oh, ir vos nepamiršau paminėti, kad vakar pagaliau nusipirkau šalmą ir akinius slidinėjimui!!! :D Gal ir skamba juokingai, bet šiuos daiktus jau ilgas laikas planavau nusipirkti, ir laukiu nesulaukiu kada pagaliau vėl atsistosiu ant snieglentės!

Nuomones apie naujus daiktus, ar klausimus galite rašyti apačioj komentaruose :) Į ask.fm klausimus apie blogą NEATSAKINĖJU 

8 komentarai:

  1. LABAI LABAI grazus rubai,papuosalai. super!! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. *collage, o ne college:p bet siaip labaaai grazus rubai!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Slidineji snieglente jau ilgai? Gerai moki? Kurioj vietoj slidineji?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne labai ilgai, normaliai pradėjau slidinėti tik pernai metais :) Per daug gerai taip pat nemoku, nuo pernai sulaužytos rankos labai bijojau vėl pradėti slidinėti :) Norvegijoje, nemanau žinosi tas vietas:)

      Panaikinti
  4. kokia programa naudoji redaguoti nuotraukas?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Iš kur papuošalai?:)

    AtsakytiPanaikinti