2013 m. gegužės 5 d., sekmadienis

Just give me a reason

Turbūt tik nerašydamo blogo suprantu kad jis tikrai yra daugelio skaitomas. Kodėl gi? Nes nesulaukiu per daug komentarų tuo metu, kaip jį rašau, o tik nustojus rašyti gaunu milijonus klausimų '' grįžk į blogą'', '' kada pagaliau įrašas?'' ir t.t. Nežinau, ar sugebėčiau ir toliau rašyti taip kaip kažkada seniai rašiau t.y kiekvieną dieną, ir vapalioti jums tas nusibodusias kasdieninias nesamones. Aš bandysiu grįžt, bet neprisižadu, ir tikiuosi sulaukti jūsų komentarų bei nuomonių. Ačiū, Airinga.





11 komentarų:

  1. Airinga, neužsivedinėk vėl ta pačia tema, kai jau kokį tūkstantąjį kartą sakai 'aš grįžtu', 'pasistengsiu dažniau rašyti', jau girdėjom tą daaug kartų. Tavo blogas yra labai įdomus ir tu pati žinai, kad visi tavo įrašai patinka tavo sekėjams. O tu rašyk tada kai atsiranda laikas ir noras :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. pati sau padėkojo pabaigoj :DD

    AtsakytiPanaikinti
  3. tau labai tinka juodi plaukai,grazuole;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. kaip tu sakai tos 'kasdienines vepliones' jos ir yra tavo skaitytojom labai idomios! tikrai idomu skaityt ka tu veiki!:) Saunuolee

    AtsakytiPanaikinti
  5. Amm tu tikrai esi tobula ir tau reikia būtinai rašyti bloga nes kai kam tu esi idealas ir kažkam gal tikrai padėjai kokiu nors patarimu:)) beje koks tavo fotoaparato modelis? :>

    AtsakytiPanaikinti
  6. Airinga, dziaugiuosi kad pagaliau vel grisi i blogo rasyma! Tu juk zinai kad mes taves pasiilgstam ir tavo nuostabiu blogo irasu! Tu - saunuole! Sekmes Tau. Ir laukiam nesulaukiam daugiau irasu. :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. O Dieve kokia tu grazi :O p. s. gal galetum i blogo komentarus atsakyt kaip anksciau nu ta prasme i kiekviena? butu labai fainai! o siaip tu esi labai grazi. Tau idealiai tinka juodi plaukai :o gal planuoji pabut blondin? manau tau irgi neblogai tiktu!:DD

    AtsakytiPanaikinti
  8. aaa pagaliau grįžai!! bučkis :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. VIsada labai laukiu naujo įrašo ir kasdien patikrinu tavo blogą ;)ir nesvarbu ar rašysi kartą į svaitę, ar kartą į mėnesį.

    Sėkmės :*

    AtsakytiPanaikinti
  10. Džiaugiuosi,kad radau šį blogą, ir labai džiaugiuosi,kad dar rašai :) Manau nors ir vienas į mėnesį bus įrašiukas,bet jis bus įdomus, ir mes labai jo lauksime :)
    Labai gerbiu tave ir džiaugiuosi,kad yra tokių fainų žmogeliukų ! Virtualus bučkis tau :)

    AtsakytiPanaikinti