2013 m. vasario 7 d., ketvirtadienis

Video and outfit

Kadangi Norvegijoje turbūt priešingai nei šiuo metu Lietuvoje- pilna sniego, tenka apsivynioti kaklą šiltu šaliku, bei užsidėti storas pirštines. O žiemos metu ne itin lengva rengtis gražiai, ar ne taip? Tuo labiau kad turbūt daugumos galvoje ne klausimai apie drabužius, o kaip greičiau nubėgti iki tam tikro taško nesušalus. 
Šiai žiemai aš išsirinkau '' paltuką'', ar striukę, kuri nėra per daug šilta, bet asmeniškai man- labai graži bei paprasta. Kadangi turiu juodą, trumpą paltuką, reikėjo kažko labiau paprastesnio, kad atrodyčiau ne taip išpuikusiai su odinėm pirštinaitėm ir vos nugarą dengiančiu paltuku.:) Nusipirkus striukę iš '' Bershos'' net neabejodama skubėjau rasti sau šaliką, kuris tiktų prie tamsiai žalsvos striukės. Nuotraukoje matote mano 2012/2013 metų žiemos outfit'ą! 
Kaip manote, ar nesušalsiu? Ką jūs išsirinkote dėvėti šią žiemą?:)

Apačioje taip pat matote neseniai nusipirktą palaidinę, kuri padaryta iš odos, o jos nugara visa raštuota. Neišėjo nufotografuoti tiek nugaros tiek priekio gražiai vien dėl to, nes drebėjau iš šalčio ir skubėjau į vidų. Bet prižadu, pamatysite dar ne vien šią palaidinę iš paskutinio mano apsipirkinėjimo, belieka tik laukti! :) 


30 komentarų:

  1. kaip smagu, kad grįžai ^^

    AtsakytiPanaikinti
  2. tu laabai miela ir taip faina, kad vėl blog'ini :>>
    tik kaip keista, anksčiau sakydavai, kad tau patinka Norvegijoj, o dabar jau nebe :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O taaip... Po to labai daug kas pasikeitė:) Turbūt per daug noriu laiką leisti su savo draugais :( ačiū tau :)

      Panaikinti
  3. Labuuuks! Čia vėl ta trenkta pana rašo, kur daug prirašo, o nieko doro nepasako..:D neveltui aš.. Tai vaa. Žiauuuriai smagu, kad sugrįžai, nors ir po tokios trumpos petraukytės (labai jau trumpos), bet ne tame esmė, svarbu, kad grįžai! O dar sakei kad ir video bus, tai žiūrėk, tesėk savo pažadus ir kad nebūtu taip, kad po kiek laiko vėl nusimuilinsi iš čia..:D ai krč.. Žodžiu labai šauni esi, smagu matyt, kaip leidi dienas ir t.t. O labiausiai patinka tas, kad pasiilgsti LIETUVOOOOOS! AI va dar, visur ieškojau tokios panašios striukės (ar kaip ją čia pavadint) kaip tavo, bet kažkaip neradau, tai dabar tavo dėka žinosiu, kur galima rasti:D kaip visada mano mintys tikrai nešokinėja, bet nesvarbu :DDD Esi laaabai miela ir graži, taip kad sėkmės tau!!!!
    P.s. Visada dėkoji savo skaitytojams už tai kad jie skaito, komentuoja ir t.t.t.t.t. tai aš tau noriu padėkot, kad tu rašai! Ačiū! *(:

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O dieve net nežinau ką pasakyt, jei ne dar kartą AČIŪ! Ačiū ne vien už tai, kad skaitai , bet už tokį nuoširdų ir PASAKIŠKĄ komentarą, milijonas bučinių :)

      Panaikinti
  4. blogspot'e kažkaip fainiausia blog'ą skaityt, nesvarbu no ar com, svarbu blogspot'as :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sveikutė, Airinga! Labai smagu, kad sugrįžai. Jetau, koks tu fainas žmogutis :D Labiai puikūs įrašai. Pats geriausias mano skaitytas blog'as! nebijok aš nesarkazmiškai. Bent jau man šis tavo blog'as - IDEALUS. Rašyk ir nesustok, mergyt. Sėkmės tau didžiausios! :*

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėėėėėkui, vajetau! Labai keista girdėt ,ir net neįmanoma patikėt, kad kažkam šis blogas idealus:O Bet ačiū ačiū, bandysiu tęsti blogo rašymą :)*

      Panaikinti
  6. Gal sulauksime siandien 2- o iraso?

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labas, Airinga, kad tu žinotum kaip nervinaus, kai ištrynei savo blogą, nes tu man Lietuvoje esi pati geriausia :p Ir nuotraukų kokybė gera (nors skaityčiau kad ir su Iphone'u fotkintum) :)) Gal sulauksim ryt kito įrašo?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas, labai džiugu skaityti, kad išties taip aukštai iškeli mano blogą :O! Ačiū tau, ir taip, rytoj sulauksit naujo įrašo :)

      Panaikinti
  8. Labai isaugai ir isgrazejai, Airinga! Bloas tavo taip pat pasikeite i gera ir nesukantrumu laukiu nauju irasu. Tik vienas minusiukas, kad norisi kito virselio,o siaip visks tiesiog puiku! ))*

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui dėkui, milijonas bučinių :D Viršelį pasikeisiu greitu metu, prižadu :) dėkoju :)*

      Panaikinti
  9. Jo, dėl viršelio sutinku, kad nekoks, bet šiaip labai fainai kad grįžai i bloginimą :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Labas, kaip tu pasidarai, kad tavo plaukai taip gražiai 'stovi' priekyje? :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas:) ! Aš net nežinau... Smagu, kad paklausei bet atsakymo turbūt nerasiu deja..:/ Iš tikro nieko nedarau, turbūt toks kirpimas, o gal tik nuotraukoje taip atrodo, ar video :)

      Panaikinti
  11. Šiandien prisiminiau, kad kažkada pavasarį su tokia Airinga susipažinau ir pagalvojau reikia pasižiūrinėti kaip jai sekasi blogginti. Žinok, užtrukau nemažai laiko, kol suradau tavo naują blogą (teko prasinešti po keletą senų, kol galiausiai ask'o pagalba pavyko surasti). Šaunu, kad nesustoji rašyti! Augi ir gražėji ne tik savo tėvelių akyse, bet ir visų blogo skaitytojų. Šaunuolė! :*


    http://xoxoakella.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tu rimtai?? Aš šiandien tavo blogą skaičiau, ir su didžiausiu pavydu žiūrėjau kaip visada tobulas nuotraukas!!! Ačiū ačiū ačiū tau, ir pati gražėji kas dieną turbūt, nors aukščiau tobulumo neperženk ribų! :) Dėkui už komplimentus, gražuole :*

      Panaikinti
  12. Airinga tu daugiau nei tobula!!!

    AtsakytiPanaikinti
  13. Atsakymai
    1. Dėkoju labai, bandžiau išsirinkt kažką padoraus žiemai :D

      Panaikinti
  14. Apie tavo nuotraukas tą patį galiu pasakyti, tiesiog pasakiškos, o ir video labai super atrodai. :) kitą kart perduok man linkėjimus! :DD

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui, gražuole, ir kitą kartą būtinai lauk linkėjimų :D!

      Panaikinti
  15. Žiauriai laukiu naujo įrašo :p Gal jau žinai kada bus?

    AtsakytiPanaikinti