2013 m. vasario 6 d., trečiadienis

The bitch is back

Nejaugi ir vėl? Turbūt kiekvieno užsukusio čia galvoje sukasi šie žodžiai.:)

Vėl, vėl, ir pati labai tikiuosi kad ilgam, o ne keliom dienom ar mėnesiui. Pasiilgau blogo, pasiilgau jūsų. Ir jei ne tos fanų anketos, žinutės nuo pašėlusių merginų norinčiu išvysti mano blogą- nežinia ar būtume pasimatę taip greitai. O kaip jūsų nuotaikos šiandien?

Aš nemeluosiu, jaučiuosi gan prastai. Jau kelinta diena neišlipu iš lovos, o geriu vien arbatas bei valgau greitą maistą, tingėdama atsikelti iš lovos ir pasigaminti ką nors skanesnio. Norėčiau sulaukti jūsų komentarų, nuomonės apie tai, kad aš vėl čia bei laukiu jūsų prašymų ką būtų smagu išvysti greitu metu. Bučiuoju, Airinga.

32 komentarai:

  1. Sveika, Airinga. Tavo blogą skaitau nuo pat pirmojo tikriausiai. Ir kai tik jį rašai - užsuku kelis kartus per dieną. Patinka man Tavo mintys, Tavo stilius, pati Tu. Esi labai graži mergina ir atrodai protinga bei linksma. Rašyk blogą, nesakau, kad kas dieną, ar kuo dažniau kaip kaip kiti nori, bet rašyk, nes visada jis būna labai įdomus ir įtraukiantis, nesvarbu tai nuotraukos, ar ilgi įrašai. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas! Tavo komentaras mane dar labiau paskatino niekada neapleisti blogo, ir AČIŪ tau iš visos širdies, iš ties malonu skaityti.:)

      Panaikinti
    2. Šaunu, kad paskatinau, niekada neapleis jo, nes jis tikrai išskirtinis. Ačiū čia tau, gražuole, kad atsižvelgi į skaitytojų nuomones ir vis dėl to toliau pildai blogą. Ačiū už nuostabius įrašus! :)

      Panaikinti
  2. Neįsivaizduoji kaip smagu, kad sugrįžai prie blogo rašymo, o tuo labiau į blogspot'ą :). Linkiu didžiausios sėkmės, tavo blogas be galo įkvepiantis!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. aaa taip laukiau tavo blogo! Saunuole, kad vel pradedi!:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš irgi vis laukiau, kada vėl pradėsi rašyti ir pagaliau sulaukiau! :D Būtų ŽIAURIAI FAINIAI jei vėl pradėtum kelti video, kaip darydavai anksčiau! :)*

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gerai, būtinai! O kokie video jus domintų?:) Kaip makiažo video, ar kasdieniniai, ar kokie ?:)

      Panaikinti
  5. kaip faina kad vel rasai!!!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Mus domintu visokie video :D Siaip pasipasakojimai apie diena, arba galetum kelias dienas pafilmuot mazdaug ka veiki ir poto sukelt i viena. Arba kad ir pirkinius nufilmuotum :) Taip pat labaaai noreciau nuotrauku arba video su visokiais outfitais! :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Valio, pagaliau grįžai :)) Begalo laukiau, nes Tavo blog'as vienintelis, kuris mane užkabino ir kai neberašei, neturėjau ką skaityt.. :D O šiaip nerealiai faina, kad grįžai. Bučkis :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bučkis bučkis atgal! Bet manau kad rastum dar įdomesnių blogų, tik pasidomėk :))

      Panaikinti
  8. Malonu, kad grįžai, tačiau turiu keletą pastabėlių: manau blogui reikėjo kiek rimtesnio pavadinimo, nes toks kaip ''airiii'', nu nepyk, bet nelabai rimtai skamba, vaikiškai, ir pakeisk viršelio ar kaip ji ten vadinas, nuotrauką, užsidėk ne iphone'u fotografuotą. Bet nepaisant viskas šaunu, sveika sugrįžus!:)*

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taaaaip, žinau žinau! Dėl to '' airiii'' labai galvojau, ir nesugalvojau kokį pavadinimą galėčiau susigalvot, tiesiog šoviau lengvą ir visiem įsimenantį:) Dėl nuotraukos taip pat ačiū už pastabas, pastaruoju metu nepaiimu fotiko į rankas, bet kaip tik paimsiu atsiras ir viršelis normalus! Ačiū tau :)*

      Panaikinti
  9. eina sau pagaliau vel bus galima skaityt, pati idomiausia bloga, nes tavo blogas pats idomiausias man bent jau!:D je!sekmes rašant.:D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Yeeey! Nuostabus komentaras:D Ačiūūūūū gerasis žmogau:D

      Panaikinti
  10. Pagaliau sugrįžai! Džiugu, kad nusprendei toliau rašyti blogą, nes tau tikrai gerai sekasi tai daryti. Atrodo, kad tau mintys liejasi taip laisvai. Sėkmės tau! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Turbūt tik atrodo! :D Nes iš tikro kartais tikrai ilgokai tenka pasėdėt kol ką nors sumąstau :) Šaunus komplimentas ,ačiū tau :)

      Panaikinti
  11. Pagaliau grizai! Del virselio nuotraukos esu padariusi, tad atsiusiu tau i ask.fm ar i fb:) Labai dziugu,kad apsisprendei rasyti, nes jau truko tavo blogo, minciu, nuotrauku, tekstu. Tikrai turi kazka tokio,kas zavi zmones!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Milijonas ačiū, laukiu nuotraukos! :) Dėkoju tau labai :*

      Panaikinti
    2. Jau nusiunčiau du veršelius į ask.fm :)

      Panaikinti
    3. Ačiū, bet neišeina išsisaugot :/

      Panaikinti
    4. Atsiusiu i fb, jei tau tikrai ju reikia!:)

      Panaikinti
  12. Labai dziugu, kad sugrizai i bloga ir dabar isiziurejus i tavo senas ir naujas nuotraukas, matosi, kad per metus laiko tu LABAAAI pasikeitei ir i geraja puse. :)

    AtsakytiPanaikinti