2013 m. vasario 8 d., penktadienis

Party people again?

Gan ilgas laikas po grįžimo į Norvegiją nesinorėjo nieko veikti, bei gan retai mačiau savo draugus. Bet atsigavus po ilgos depresijos, praeitą penktadienį ir vėl susirinko mūsų '' Best party people'' grupelė pas mane namuose tiesiog pachillint.
 Šis penktadienis buvo neišimtis, ir nuo 11 iki 3 valandos nakties laiką praleidome šokdami, žaisdami pokerį ir ramiai šnekėdamiesi. Kol nebuvau sutikus jų, net negalvojau kad būsiu taip išsiilgusi ir žmonių esančių čia- Norvegijoje. Kad ir kaip kartais atrodytų, jie vistiek patys šauniausi draugai, kuriuos galiu turėti šalia savęs svetimoje šalyje.:)








Žinoma, savo geriausių draugų Lietuvoje neatsakyčiau bet kokiu atveju, bet pagalvojus kiek nuotykių esu patyrusi su šiais nuostabiais 5(?) žmonėmis, būtų net skaudu pagalvoti kad taip pat reikėtų su jais išsiskirti.
Nors esame pažįstami tikrai trumpą laiką, turbūt jau visi aplinkiniai pripratę prie mūsų grupelės, ir žino kad mes visada visur kartu. O ar jūs turite draugų, kuriuos pažįstate trumpą laiką? Gal atrodo neįmanoma pasitikėti žmonėmis po tokio trumpo laiko?
Labanaktis


18 komentarų:

  1. Kaip visada nuostabios nuotraukos :)) Bus dar šiandien?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip graziai pasakoji apie savo draugus! Aplamai,matosi kiek pastangu, noro idedi rasydama bloga, taip pat ir laiko ir tikiuos nesustosi rasyti, nes tikrai truko blogu, kuriuose taip nuosirdziai butu pasakojama ir bendraujama su skaitytojais. Del to manau tavo perziuros blogo tik augs, o patogumo delei galetum parasiusi nauja irasa palikti nuoroda ant savo fb sienos! Manau butu zymiai patogiau ir greiciau :)
    Taip pat, tureciau passiulymu bloge aprasyti savo plauku prieziuros priemones. Papasakoti apie tavo plauku rutina, ka naudoji, kaip rupinies ir pan.
    Manau daugumai butu idomu pasiskaityti ir apie laisvalaiki Norvegijoje, kaip ji leidzia tavo bendraamziai, net koki maista per vakarelius valgo, o ko gyvenime jie nwvalgytu. Dar idomiau butu, jei visa tai atliktum su kokia drauge ir nufilmuotumet video.
    Na, ir kadangi jau uzkroviau tave skaitymu, tai pabaigai pasiulysiu dar papasakoti apie tai, koki pirma ispudi susidarei isvydusi Norvegija, zmones, gamta, namus ir as manai, kad si salis yra tinkama gyvenimui. Galetum papasakoti pliusus ir minusus.
    Na ir dar linkiu niekuomet nenustoti rasyti blogo, kad ir kaip keistai skambetu, jis tikrai turi kazka mielo ir jaukaus, kas privercia grizti.
    Linkejimai, Airinga :)*

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visų pirma tai ačiū už linkėjimus, tau atgal! :)))
      Stengiuosi dėl blogo, bet jei rimtai tai kažkaip labai laisva eina, labai smagu rašyt dabar šiom dienom, net nežinau kodėl :) Ačiū ačiū :)
      O dėl temų, kurias pasiūlei, būtinai parašysiu, tik ne apie Norvegiją, nes kažkada jau rašiau, ir buvo labai labai ilgas įrašas :)) Tai nenoriu kartoti to pačio :)
      Ačiū už viską :*

      Panaikinti
  3. Wow. Tu Norvegijoje taip tobulai gyveni, tai klausimas, kaip tu gyveni Lietuvoje? :O

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne visai tobulai..:) Lietuvoje gyvenu gal 100 kartų geriau nei čia! :D

      Panaikinti
  4. Gal galetum i bloga parasyti, koks buvo tavo pirmasis tusas, kaip per ji jauteisi ir t.t. ?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jeigu atsiminsiu savo pirmąjį '' tūsą'' tai galbūt:)) :D

      Panaikinti
  5. Kadangi cia siulo zmones ka tau parasyti i bloga, tai manau ir as pasiulysiu :D
    Galetum parasyti apie filmus, apie zanrus, kokius dievini, o kokiu nekenti, ir apie filmus konkreciai pavadinimus, kuo suzavejo tave ir t.t. Butu idomus toks irasas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gerai, pagalvosiu apie tai :) Nors pas mane žiūrėti filmai gan vaikiški :D Man labiau tokie patinka :D

      Panaikinti
  6. kai gausi kamerą padaryk "morning routine" :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Sulauksim dar šiandieną blogo? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Joo. Laukiam iraso apie plauku prieziura labai!

      Panaikinti
    2. Sulauksit, bet nesu užtikrinta ar apie plaukus :))))

      Panaikinti