2013 m. vasario 10 d., sekmadienis

Lazy sunday & hair

Hello hello!
Ar ne per greitai prabėgo savaitgalis?
Atsikėlusi ryte negalėjau patikėti kad tai buvo paskutinė savaitgalio diena, ir paskutinis toks saldus miegas ryte prieš artėjančią savaitę... Nežinau kaip jūs, bet aš visai nepasiilgau mokyklos, ir net ir visiškai nieko nenuveikusi sekmadienį nesijaučiau nuobodžiaudama.

Spėju kad nusibodo nuotraukos prieš veidrodį? Man pačiai jos jau įgrįso, bet dėl nežmoniško šalčio lauke, ir blogo apšvietimo namuose norėdama į blogą įdėti bent vieną nuotrauką turiu fotografuotis prieš veidrodį...
Atsiprašau labai dėl to, ir aš pati labai laukiu kada bent šiek tiek atšils, ir galėsiu padaryti geresnių nuotraukų!

Toliau apie ką su jumis norėjau pašnekėti tai buvo PLAUKAI.
Gavau tūkstančius klausimų, kaip prižiūriu plaukus ir kaip jie taip sparčiai auga, ir nei į vieną jūsų klausimą neatsakiau normaliai, nes jei nuoširdžiai sakant nerandu atsakymo.

Įpatingos priežiūros plaukams nenaudoju, tiesiog kaip ir visi žmonės, naudoju šampūną, balzamą ir ne per seniausiai įsigijau plaukų kaukę kuria esu patenkinta. Nors šampūną ir balzamą keičiu gan dažnai, ir nėra svarbu kokia jų firma, namuose dažniausiai galima atrasti '' SYOSS'' firmos priemones.:)


Dėl plaukų augimo nenaudoju jokių priemonių, ir neįsivaizduoju kodėl jie pankamai greitai auga.
Plaukus deginu tiesindama juos kas dieną, ar kas antrą, o tai turbūt neprisideda prie jų augimo ir sveikumo?
Ar aš juos dažau?
Esu dažiusi plaukus gal 4-5 kartus, bet dabar grįžusi į Lietuvą vėl planuoju juos tamsinti, o tai tikrai ne į gerą plaukų struktūrai, taip?
Tikiuosi atsakiau į keliamus klausimus, ir daugiau jūsų nebekankins nekantrumas sužinoti kaip aš visgi juos prižiūriu.:)
See ya


19 komentarų:

  1. Noriu tokių plaukų kaip tavo ://

    AtsakytiPanaikinti
  2. heeeey, labai gražūs tavo plaukai! pavydžiu:( tik turiu tokį pastebėjimą mažą, ne Įpatingai, o Ypatingai. nes ypač, o čia yra įsidėmėtina rašyba:) tai tiek, o šiaip šaunuolė:* sėkmės:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Plaukai tavo nuostabus, pavydžiu.. :p

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai gražūs plaukai. :) Ir neatsibodo nuotraukos prieš veidrodį, atsibodo tik tai, kad visose nuotraukose atrodai tobulai ir keli pavydą ://*

    AtsakytiPanaikinti
  5. ar sulauksime siandien iraso? :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Woow! nuostabus blog'as ir pati nuostabiai graži esi!!!

    AtsakytiPanaikinti
  7. kodėl pas tave visada tokia išraiška: http://2.bp.blogspot.com/-C6iuH0HBpI4/URUjVaWGikI/AAAAAAAAE1Q/3H2yxqPGFrg/s640/DSC_0020.JPG ?

    AtsakytiPanaikinti
  8. 1.kokius blogus skaitai?
    2.megstamiausios parduotuves?
    3.megstamiausia muzika?
    4.megstamiausias filmas?
    5.kodel tau nepatinka gyventi norvegyjoj?
    Pati gyvenu tenais man ir nalabai patinka :DD

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Blogų neskaitau :) Mėgstamiausia parduotuvė zara ir mango. Muzikos neskirstau, patinka įvairi .:) Mėgstamiausio filmo taip apt neturiu :) Norvegijoj nepatinka todėl, nes aš negaliu čia jaustis savimi :)

      Panaikinti