2013 m. vasario 8 d., penktadienis

And so it’s finally Friday

Ar labai laukėte penktadienio?
Nors pašnekėsiu kaip tikra tinginė, bet kad ir tik dvi dienas buvau mokykloje, penktadienis suteikė daug džiaugsmo! Prie to ir prisidėjo saulutė, kuri jau kelinta diena šviečia be sustojimo, ir tik dar labiau pakelia nuotaika.:) 
Kiek girdėjau, dauguma žmonių penktadieniais bando išeiti iš namų, bei atsikratyti penkių dienų rutinos bent savaitgaliui. Kaip kurie iš jų net negalvodami krenta į lovą, ir bando visais būdais atsipalaiduoti mėgaudamiesi vienatve bei ramuma. 
Na turbūt save labiau priskirčiau pirmai grupei, nemanot??:) Man sekmadienis ar šeštadienis labiau priklauso poilsio dienom, kada tiesiog atsipalaiduoji ir bandai kaupt jėgas ateinančiai naujai savaitei... Net įdomu, pas mane daugiau skaitytojų savaitgaliais linksminasi, ar bando atsipalaiduoti?:)

Šiandien dieną klasiokė padarė gan neįprastą šukuoseną man, bet juk taip įdomiau? Bedarydama nuotraukas susimąsčiau kodėl taip retai darau ką nors su savo plaukais. Net ir ne per seniausiai įsigijusi garbiniuotuvą, jo nebuvau išbandžiusi:O 
Kad ir kokie galbūt neryškūs pasikeitimai, bet nusprendžiau kad stengsiuosi dažniau keisti savo plaukų stilių, bei kartais tai derinti prie aprangos. Tokiu būdų pati sau greitai nenusibosiu, ir net nenauji rūbai atrodys šiek tiek kitaip. Juk savo įvaizdį galima pakeisti tiek daug atvejų?
Ar vis susirūpinat savo išvaizda, ir kad jau gal laikas atrasti naują makiažą, naują šukuoseną o gal įsigyti naujų drabužių, kad nusibodęs vaizdas veidrodyje virstų visiškai nauju bei neįprastu?


Kad ir kokia nevykus nuotrauka, bet šiandienos outfit'as jums prieš nosis, bei linkiu gerai praleisti penktadienio laiką, bei išbandyti kelias naujoves jūsų išvaizdoje :) 

33 komentarai:

  1. Labai patinka man tavo blogas, laukiu kito įrašo :)) Beto gražus naujas viršelis.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sauni tema, tikrai gerai jog kiekviena karta kai rasai tampi nenuspejama, bei smagu jog bendrauji su savo skaitytojais:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Smagu girdėti, kad viskas tik į gerą:) ačiūū :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kokios gražios foto :)kiek kartų i savaitę žadi čia rašyt?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui! :) Tikrai nesu nusprendusi tikslaus skaičiaus, kaip išeis :)

      Panaikinti
  5. Gal aš biški čia ne į temą paklausiu, bet gal žinai kokių gerų blogų kuriuos pati skaitai? :) Jei taip, tai gali atsiust nuorodas? O šeip labai patinka man tavo blogas. Geriausias ne tik Lietuvoj, bet ir visam pasauly :p O jei dar bent 4-5 kartus savaitėj rašytum tai išvos tobula būtu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinok neskaitau per daug blogų :) Skaitau tik http://xoxoakella.blogspot.no/ ir http://gabrielegzimailaite.blogspot.co.uk/ :) Ačiū už nuomonę, ebt jau tikrai ne visam pasaulyje :D Bandysiu rašyti kuo dažniau, bet neprižadu nieko :)

      Panaikinti
  6. Kaip faina kad gryzai! :)) Is tiesu jau labai ilgai skaitau tavo bloga,ir labai dziaugiuos kad gryzai su naujomis idejomis! Ir jau pati noreciau isbandyti kazka panasaus,kaip rasyma bloge. Gal galetum patarti kokia blogu rasymo svetaine yra geriausia ir paprasciausia naudoti is visu tavo bandytu? :)
    Man tavo nuomone labai praverstu! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai smagu, kad jau ilgas laikas neapleidi mano skaitytojų tarpo:) Na, siūlyčiau galbūt kad ir patį blogspot'ą nes naujokam turbūt čia lengviausia svetainė.:) Wordpress'as yra žymiai sunkesnis naudotis, ir labiau sukaustytas:) Na bet kiekvienoje svetainėje yra šokių tokių minusų, bet kol kas išbandyk blogspot'ą manau:)

      Panaikinti
  7. Hey,smagu kad gryzai. :) Noreciau taves nei kaip paklaust,nei kaip paprasyt. :D
    Galetum pvz, sukurti yrasa paprastam makiazui sukurti?Video galetum padaryti. :) Zinau kazkada kazka panasaus buvai ykelus bet nepamaciau nes istrynei ar kaip ten buvo. ://
    Tai va, galetum? :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labukas, smagu kad yra tiek skaitytojų:)
      Būtinai, tik pirmiausiai reikia sulaukti kameros, tai tokį įrašą išvysit deja, bet negreitai:) Turėsi bent iki ko laukt! :D Ačiū už idėja, ir bus įvykdyta:)

      Panaikinti
  8. Kokios gražios nuotraukos, Airingut! (tikiuosi, kad nepyksti jog aš tave taip pradėjau vadinti, tiesiog taip mielai skamba!) Nežinau kaip, bet tavo įrašai pasidarė grynai TOBULI! Rašyk ir nesustok, Airinga! Džiaugiuosi, kad rašai blogą. Tu be galo nerealus žmogus, jetau, kad daugiau tokių būtų. Šaunuolė. Ir lauksiu daugiau tavo įrašų. :) Tavo blogas - nuostabus! :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip tik labai smagu, kad taip pavadinai, kodėl pagalvojai kad turėčiau supykti??:D Nejuokauk, man irgi mielai skamba! :D
      Aš tau iš visos širdies dėkoju, ir net nežinau ką daugiau pasakyt :O* Ačiū ačiū ačiū ir dar kartą ačiū- smagu girdėt! :)

      Panaikinti
  9. Nepyk, kad paklausiu, bet kodel ant header'io yra ''blogspot.no'' ?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nes nėra skirtumo ar blogspot.com ar blogspot.no :) O aš kadangi gyvenu Norvegijoje, man meta .no :))

      Panaikinti
  10. Kai jau gausi kamerą gal galėsi padaryt "room tour'ą" :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tiksliai nežinau, galbūt.:) Bet Norvegijoje gyvename išnuomuotame bute, tai kambarys nieko įspūdingo, bet galbūt pabandysiu :)

      Panaikinti
  11. Airingut, tu perfekto ! ♥ ir tau taip supinti plaukai labai tinka :>

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na jau na jau, nepersistengiam :D Toli iki tobulumo ir iki visų tų perfect dalykėlių :D Bet malonuuu, taip smagu skaityt! :D
      Gerai, bandysiu nešiot dažniau, ačiū už nuomonę:D*

      Panaikinti
  12. Dažei gal vėl juodai plaukus? :) nes nuotraukose tokie tamsūs atrodo.

    AtsakytiPanaikinti
  13. negaliu atsidziaukt, kad vel rasaii!!tu nereali! pats tobuliausias zmogus, va atrodo pagaliau atradau savo ideala,nes tokiu zmoniu kaip tu reta. eina sauu, kaip idomu skaityt, hehe sekmes toliauu,nors nezinau jau kiek kartu rasiau tai:P

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Idealą? rimtai?? Negaliuuuu patikėt! Smagu labai labai skaityt ką parašei :))) Ačiūūūūū ačiūūūūūūūūūū:)

      Panaikinti
  14. Matosi, kad vėl rašai taip nuoširdžiai! Beje, graži šukuosena! )

    AtsakytiPanaikinti
  15. Labai smagu kai rašai dažniau , ir nepamiršti blogo , šaunuolė :)*

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bus sunku taip dažnai pildyt visą laiką :) Bet ačiū! :)

      Panaikinti
  16. Tau labai tinka taip plaukai! Ir džiaugiuosi, kad vėl rašai blogą ir dar blogspote!:)*

    AtsakytiPanaikinti
  17. Labai grazus tavo plaukai! Ir pati esi ypatingos isvaizdos ir svarbiausia labai mielos :)*

    AtsakytiPanaikinti